Tikkie integratie

De HioPOS kassa en order phones kunnen gekoppeld worden aan Tikkie. Dit is een betaalde koppeling per kassa/orderphone. U kiest bij betalen in de Hiopos software voor “Tikkie”. De software genereert dan een QR code, welke de klant met zijn eigen smartphone kan scannen. De klant kan dan de betaling goedkeuren in zijn eigen bank app. Uiteraard krijgt u terugkoppeling in onze software of de betaling geslaagd is. De bon van Tikkie wordt digitaal toegevoegd aan de klant bon in ons kassasysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *